Fcei4v0s

Sem Ben Yakar

Sem Ben Yakar (20-12-2001) is een mengelmoes van veel culturen, zo heeft hij een Nederlandse moeder, een Israëlische vader, Turkse opa en een Marokkaanse oma en spreekt hij vloeiend Hebreeuws!

Deze gedreven, creative acteur spatte voor het eerst van het televisie scherm af met zijn rol als Bas Nieuwenhuizen in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Sem maakte in 2019 zijn filmdebuut met zijn controversiële rol als Milo in de film Khata, die in première ging bij het Nederlands Filmfestival te Utrecht.

Nadat hij afstudeerde (2021) aan de opleiding filmacteur/FAAAM merkte Sem dat presenteren ook voor hem was weggelegd. Zo werd hij hoofdinterviewer bij het jongeren platform TEENMAG en presenteerde hij grote festivals. Onlangs presenteerde hij ook 'De Nationale Voorleeswedstrijd', een groot succes met veel interactie met het jonge publiek. Ook is Sem inmiddels een vaste presentator voor Unicef en presenteert hij vaak live events voor o.a. de Koninklijke Nederlandse Bibliotheek. 

Een productie die veel indruk op Sem zelf maakte gezien zijn Joodse afkomst, was zijn rol als Joodse jongen in de campagne video voor de vrijheid van het comité 4&5 mei. Hij zou zich graag vaker inzetten voor projecten met maatschappelijke doeleinden. Na zijn rollen in onder andere “Verborgen Verhalen (NPO ZAPP)”, ‘Follow de SOA” (VIDEOLAND) was Sem recent te zien in de serie "ANONIEM" (waarin hij de jongere versie van Jeroen Spitzenberger vertolkt). Heeft hij een rol gespeeld in de bioscoopthriller 'Het Geheugenspel' (Nederlands-Vlaamse coproductie). 

Sem is een graag geziene gast in TV programma's als 'Het Blok'. Sem is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-serie 'Kugel' een spin-off van de populaire Israëlische serie: 'The SHTISEL' waar hij de rol van Tzviki Bombach vertolkt. Sem liet zijn haar voor deze rol er volledig af halen. 

Powered by Froala Editor

Leeftijd

21

Haarkleur

Zwart

Lengte (in cm)

175

Schoenmaat

42

Oogkleur

Bruin

Confectiemaat

44

 nwhoklo
Hj2 nbtw
Sdeaeyea

Contact

Sem Ben Yakar boeken of wil je meer informatie?

Naam

E-mail

Je vraag/opmerking