About

MULTA Talents is ontstaan na de begeleiding van een aantal talenten die wij ontdekt hadden via MULTA Casting. Hoewel wij veel aan MULTA Casting hebben gehad (en nog steeds hebben) en een onderdeel zijn van Multa Media bv, begon het toch te kriebelen om MULTA Casting officieel 'los te laten' en de eigen vleugels uit te slaan. Zelf het universum in. Het wekte her en der namelijk ook wat verwarring op bij klanten, wat wij goed begrijpen. Om door te gaan en echt een eigen begrip te worden hebben wij daarom besloten om door te gaan onder de naam 'MOON. Agency'. Waarom MOON? Nou goed de M van MULTA hoort er natuurlijk bij en die letter konden wij niet loslaten. Diezelfde avond was het dan daar. De pink moon. In de kleur van onze geliefde M van MULTA. De maan. Een krachtige planeet die de aarde trekt. Die verandert en eigenwijs is. MOON. Agency, just a different agency. Dat moest het worden.

MOON. Agency is meer dan een managementbureau/ agentschap. Wij gaan samen met de talenten een avontuur aan vanaf het begin van hun carrière, om te kijken hoe ver wij als een team creatieven samen kunnen komen. Wij begeleiden (hoewel wij ze het liefst gewoon talenten/artiesten noemen) o.a. acteurs, presentatoren, modellen en influencers. Wil je samenwerken met een van onze talenten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Britt.

MOON. Agency is begin 2019 opgericht om (jong) talent te begeleiden/coachen. Wij streven er naar een management/agentschap te zijn die niet alleen onderhandelt maar de talenten ook begeleidt, helpt, motiveert en een podium biedt. Buiten ons ruime netwerk, weten wij waar erop gelet wordt bij castings en kunnen wij de talenten helpen zichzelf te ontwikkelen waar mogelijk. Van foto’s, showreels tot de socials, persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal. Wij houden dan ook regelmatig brainstormsessies met alle talents om zo elkaar te motiveren en vooral te inspireren. Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?

Whatsapp image 2020 09 21 at 17.05.24

Britt van der Gaag

Talent Manager

E-mail: britt@moonagency.nl