Efopwg2d

Tim Schouten

Dit is Tim! Tim kan je kennen van Checkpoint waar hij de kijkersvraag presenteert. Daarnaast heeft hij zijn eigen (jeugd)theatergezelschap. Voor deze unieke acteur en presentator is geen rol te gek! Tim is ook nog een hele harde werker. Want spelen voor verschillende opdrachtgevers, een eigen theatergezelschap runnen en tegelijkertijd Checkpoint presenteren vergt ijzeren discipline en motivatie.

In 2018 is Tim afgestudeerd aan de toneelschool van Utrecht, waarna hij de master Muziektheater gestart is aan ArtEZ. Daarnaast is Tim nog te zien geweest in ‘Flikken Rotterdam’, ‘Puppy Patrol’, commercials van Vinted, Philips en het Rode Kruis en in diverse theatervoorstellingen als ‘CARYY/JUMP/CATCH’ en ‘Lost in the Greenhouse’. 

Tim speelde als Prins Harrie op verschillende plekken in Nederland met de voorstelling ''Het Prinsensprookje'' en is momenteel te zien in 'Red de Wereld'. Ook speelt Tim in diverse commercials zo is hij de sidekick van Ferdi Stofmeel in een Post NL reeks. Tim is tevens erg populair als presentator op live events voor bijvoorbeeld de Koninklijke Bibliotheek. Tim zet zich graag in voor educatieve en informatieve doeleinden. 

Powered by Froala Editor

Leeftijd

27

Haarkleur

Donkerblond

Lengte (in cm)

185

Schoenmaat

42

Oogkleur

Blauw

Confectiemaat

M/48

Fp0 o1d0
Qk2upbrc
Idz03ga8

Contact

Tim Schouten boeken of wil je meer informatie?

Naam

E-mail

Je vraag/opmerking